2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Hvalpehold (HV)
Hvalpeholdet er for alle hunde i alderen fra 8 uger til 6 måneder uanset race. Her lægges vægt på tillid og samarbejde mellem hund og fører, kontaktøvelser og motivation. Der bliver trænet i “at komme”, når der bliver kaldt, og at følge fører / gå pænt i snor. Desuden trænes forskellige småøvelser for at styrke hvalpens lyst til at lære, og der vil nogle gange være et lille ”frikvarter”, hvor hvalpene opdeles i små legegrupper. Der er altid en instruktør til at guide hvalpenes leg, så de lærer at omgås på en hensigtsmæssig måde og bliver bedre til hundesprog. Frikvarter foregår efter aftale med instruktøren således, at hunden får det optimale ud af legen med andre hunde.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Unghunde (UN)

Unghundeholdet er for de medlemmer, der har afsluttet et hvalpehold, og som gerne vil arbejde videre med  motivation og samarbejde. Træningen giver deltagerne en mulighed for at snuse til forskellige øvelser, bl.a. fra DcHs konkurrenceprogram, agility og nosework.Der arbejdes videre med det lærte fra hvalpeholdet, og deltagerne går videre med lydighedstræning og brugshunde arbejdet med bl.a. feltsøg, spor, apport og halsgivning. Der arbejdes desuden med mange forskellige samarbejdsøvelser med og uden redskaber.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Motivationshold (MO)
Træningen henvender sig til alle hundemennesker, som har lyst til at træne og hygge sig sammen med hunden, men ikke har specielt lyst til at deltage i konkurrence. Nogle af de ting, der kan foregå på motivations holdet er: Almindelig vedligehold af det, som hunden allerede har lært, at søge/finde ting, spor, spring, dirigering, apport, fremadsendelse, rundering, agility og rally. Vi arbejder altid varieret og ud fra positiv motivation, så hund og fører til stadighed opbygger tillid og samhørighed. 
På motivationsholdet arbejder vi med alle grene inden for hundetræning - også sjove tricks som fx at sidde pænt, gi’ pote, samle ting, hoppe gennem hulahopring, danse, gå slalom, bagpartskontrol, gå i ottetal, balanceøvelser, kravle, target og meget, meget mere. Det er også altid muligt at komme med særlige ønsker til træningen. Disse vil så vidt muligt blive indarbejdet. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH Program ABC (LA)
På konkurrenceholdene øves varieret, og der bruges motivation og positiv forstærkning. Kravene i  lydighedsøvelserne - bl.a. lineføring, stå, sit, dæk og hjemkald - øges gradvist til både hund og fører. Kravene til spring, feltsøg, spor, apport, rundering og fremadsendelse øges. De enkelte øvelser deles fortsat op i mindre dele, og der arbejdes med korte/koncentrerede træningspas. Det forventes, at hundeføreren træner selvstændigt med de kendte øvelser, og at alle tilbyder sig som hjælpere fx i forbindelse med rundering. Øvelserne tilrettelægges altid ud fra den enkelte hunds niveau. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Agility (AG)
Holdet er for begyndere og letøvede inden for agility. Hunden skal være ca. 1,5 år for at starte på holdet. Her lærer hunden at aflæse hundeføreren. Hunden lærer bl.a. at tage på feltforhindringer, løbe slalom, løbe fremad, foretage vendinger, bagkryds og forkryds. Hundeføreren skal vide, hvordan han/hun går og planlægger både sin og hundens bane. Desuden skal føreren have fokus på hundes krop, motorik og styrke. Hunden skal være slank og have god styrke for at undgå skader.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hoopers (HO)

Hoopers er en fantastisk sjov sport for alle (løbeglade) hunde - uanset race og alder. Sporten minder meget om agility, men i hoopers er der ingen spring, skarpe sving eller bratte stop, og du skal som hundefører ikke løbe med din hund rundt på banen. Træningen tilpasses den enkelte hund og hundeførers niveau, og vi arbejder bl.a. med: 

 - Dirigering, herunder vores kropssprog og kommandoer

- Belønning, herunder korrekt timing af belønning

- Forhindringerne: Hoops, tønder, hegn, tunneller og måtter

 Eneste forudsætning for at deltage er, at du og din hund har trænet på enten hvalpehold eller et andet hold i mindst en sæson, så I har kendskab til den basale lydighedstræning. Er du i tvivl, om hoopers er noget for dig og din hund, er du velkommen til at kontakte Birgitte på tlf. 40513409. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Hundefitness (HF)
Rediger

Fitness for hunde er øvelser, som vil styrke din hunds muskulatur og smidighed. Her er der ikke "fart over feltet", for alle øvelser udføres i roligt tempo - men du skal forvente, at din hund vil være meget træt efter træningen, da øvelserne stiller store krav til hunden. 

Har du spørgsmål til træning på dette hold, er du velkommen til at kontakte Anette. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Nosework Begynder (NB)
Her vil vi lade hundene få lov at arbejde med deres snuder. Vi vil arbejde med mange forskellige former for næsearbejde og indlære target som baggrund for Nosework arbejde.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Årskontingent (ÅK)
Medlemskontingent indeholder ikke træningsgebyr. Dette skal betales seperat efterfølgende.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer