2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Hvalpehold (HV)
Hvalpeholdet er for alle hunde i alderen 8 uger – 6 måneder uanset race. Her lægges vægt på tillid og samarbejde mellem hund og fører, kontaktøvelser og motivation. Der bliver trænet i “at komme”, når der bliver kaldt” og at følge føreren / gå pænt i snor. Desuden trænes forskellige småøvelser for at styrke hvalpens lyst til at lære, og der vil nogle gange være et lille ”frikvarter”, hvor hvalpene opdeles i små legegrupper. Der er altid en instruktør til at guide hvalpenes leg, så de lærer at omgås på en hensigtsmæssig måde og bliver bedre til hundesprog. Frikvarter foregår efter aftale med instruktøren, således at hunden får det optimale ud af legen med andre hunde.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motivationshold (MO)
Træningen henvender sig til de hundemennesker, som har lyst til at træne og hygge sig sammen med sin hund, men ikke har specielt lyst til at deltage i konkurrence. Nogle af de ting, der kan foregå på motivations holdet er: almindeligt vedligehold af det lærte, søge/finde ting, spor, spring, dirigering, apport, fremadsendelse, rundering, agility og rally. Vi arbejder altid varieret og udfra positiv motivation, således at hund og fører til stadighed opbygger tillid og samhørighed. 
På motivationsholdet arbejder vi med alle grene inden for hundetræning også sjove tricks som eks: sidde pænt, gi’ pote, samle ting, hoppe gennem hulahopring, danse, gå slalom, bagpartskontrol, gå i ottetal, balanceøvelser, kravle, target...
Tilmeld/Læs mere - (1)

Unghunde (UN)
Unghundeholdet er for de medlemmer, der har afsluttet et hvalpehold og som gerne vil arbejde videre med  motivation og samarbejd. Træningen giver deltagerne en mulighed for at snuse til de forskellige øvelser, som findes i DcHs konkurrenceprogram. Der arbejdes videre med det lærte fra hvalpeholdet og deltagerne leger videre med lydighedstræning og brugshunde arbejdet med bl.a. feltsøg, spor, apport, halsgivning. Der arbejdes desuden med mange forskellige samarbejdsøvelser med og uden redskaber
Tilmeld/Læs mere - (1)

Agility (AG)
Holdet er for begyndere og letøvede inden for agility. Hunden skal være ca. 1,5 år for at starte på holdet. Her lærer hunden at aflæse hundeføreren. Hunden lærer bl.a. at tage på feltforhindringer, løbe slalom, løbe fremad, foretage vendinger, bagkryds og forkryds. Hundeføreren skal vide, hvordan han/hun går og planlægger sin og hundens bane Desuden skal føreren have fokus på hundes krop, motorik og styrke. Hunden skal være slank og have god styrke for at undgå skader.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Blandet hold (Bl)
Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH Program ABC (LA)
På konkurrenceholdene øves varieret og der bruges motivation og positiv forstærkning. Kravene i  lydighedsøvelserne bl.a. lineføring, stå, sit, dæk og hjemkald øges gradvist til både hund og fører. Kravene til spring, feltsøg, spor, apport, rundering og fremadsendelse øges. De enkelte øvelser deles fortsat op i mindre dele og der arbejdes med korte/koncentrerede træningspas. Det forventes, at hundeføreren træner selvstændigt med de kendte øvelser og at alle tilbyder sig som hjælpere f.eks. i forbindelse med rundering.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Årskontingent (ÅK)
Medlemskontingent indeholder ikke træningsgebyr. Dette skal betales seperat efterfølgende.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer